Tandlæge Galten

Hos Tandlægerne Søndergade er vi en tandlæge i Galten, som tilbyder professionel og tillidsfuld tandbehandling til alle uden at gå på kompromis med kvaliteten. Både kvalitet og tryghed er nemlig nøgleord i vores arbejde, og derfor gør vi vores bedste for at sikre, at dette er gennemgående for alle vores møder og behandlinger i klinikken.

Leder du efter en kompetent og behagelig tandlæge i Galten? Så er vi et oplagt valg.

Alle er velkomne hos os

Daglig tandpleje og en heraf god mundhygiejne er alfa og omega, hvis du vil have sunde tænder hele livet. Ikke desto mindre er det ikke alting, der kan klares med tandbørste og tandtråd, og derfor har det også stor betydning, at du supplerer din daglige tandpleje med regelmæssige besøg hos tandlægen.

Vi er en tandlæge beliggende i Galten, hvor alle typer af patienter – både unge, middelaldrende og ældre – er velkomne. Vi har en stor passion for tænder og ikke mindst for at gøre en forskel i menneskers liv, og derfor er ingen tandproblemer hverken for små eller for store for os.

Vi tager hånd om tandlægeskræk

En stor del af den danske befolkning lider i en vis udstrækning af tandlægeskræk. Frygten afholder i mange tilfælde disse personer fra at gå til tandlæge – og dette med store konsekvenser til følge.

Udeblivelse fra tandeftersyn betyder nemlig, at eventuelle tandproblemer ikke opdages i tide, hvorfor problemerne blot udvikler sig til det værre.

For at undgå udviklingen af alvorlige tandlidelser tager vi ekstra særlig hånd om alle de, som lider af tandlægeskræk. Vi har erfaring med håndtering samt afhjælpning af den ofte altoverskyggende frygt for at gå til tandlæge, og vores generelle fokus på tryghed og tillid er i høj grad med til at bryde den onde cirkel. 

Tandlæge i Galten med mulighed for akut tid

Tandskader opstår sjældent belejligt. Skader på tænderne volder ikke alene store gener, smerter og generelt ubehag, men skader kan potentielt også påvirke dine tænders fremtidige sundhedstilstand. Hvis uheldet er ude, har det således stor betydning, at du hurtigt kommer til tandlæge – og dét kan du komme i vores tandklinik i Galten.

Uanset om du har knækket en tand, slået en tand ud, har tandpine, været involveret i en ulykke eller på anden vis pådraget dig et traume, har du mulighed for at ringe til os og få en akut tid.

Vi anbefaler, at du ringer til os med det samme, så vi har de bedste betingelser for at finde en tid til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at tilbyde dig en tid samme dag.