Implantater

Har du huller i smilet? Så fyld dem ud med et implantat!

Hvis du mangler en eller flere tænder, kan disse erstattes ved hjælp af et eller flere implantater. Derudover kan implantater også være med til at sikre et helt nyt tandsæt, hvis man mangler alle sine tænder.

En forudsætning for at få lavet et eller flere implantater er dog bl.a., at der er tilstrækkelig med kæbeknogle. Er der ikke nok kæbeknogle til stede, er det muligt at foretage en knogleopbygning samtidig med man får isat implantatet.

Et implantat er lavet af titanium. Titaniumskruen skrues ned i kæbeknoglen og derved optræder denne som en kunstig rod for den fremtidige tand, der skal være i tandsættet. Årsagen til, at implantaterne fremstilles af titanium, er, at titanium er et biokompatibelt materiale, der har en helt særlig egenskab til at integrere og tilpasse sig det eksisterende væv i kæben.

Veldokumenterede implantater – Straumann!

Hos Tandlægerne Søndergade benytter vi os af Straumann implantater. Straumann er et af de mest veldokumenterede og anerkendte mærker på markedet. Systemet er udviklet og løbende videreudviklet baseret på meget omhyggelige og systematiske forskningsresultater.  Vi ønsker at give vores patienter et stærkt og funktionelt implantat, og derfor har vi bevidst valgt Straumanns sikre system.

Nedenfor vises nogle eksempler på hvordan implantater kan være nyttige:

Et enkelt implantat: 

implantater – Straumann

Implantatbro der erstatter flere tænder:

Implantatbro

Fuldkæbebro baseret på implantater:

Fuldkæbebro