Tandlæge Låsby

Kunne du tænke dig sunde og flotte tænder hele livet? 

Hos Tandlægerne Søndergade hjælper vi dig med at passe godt på dine tænder, så de ikke alene fremstår flotte og sunde men også fungerer, som de skal. Vi er nemlig en tandlæge nær Låsby, som i vores behandling af tænder lægger vægt på både udseende og funktionalitet, således at du får et optimalt tandsæt.

Vi prioriterer forebyggelse højt

Den bedste måde at sikre tænders sundhed på – både nu og i fremtiden – er ved at forebygge tandproblemer. Derfor vægter vi forebyggelse højt, og med os som din tandlæge tæt på Låsby, kan du således se frem til at få de rette redskaber og råd til at opretholde en god tandhygiejne.

Vi anbefaler alle vores patienter regelmæssigt at komme til tandlæge, hvor vi gennem tandrensning og kontrol gør en aktiv indsats for at forebygge udvikling af tandproblemer. Regelmæssige eftersyn spiller desuden en vigtig rolle i kampen om at opdage eventuelle begyndende huller i et tidligt stadie: Jo tidligere tandproblemer opdages, desto mindre omfattende er behandlingen.

Et vigtigt led i vores forebyggelse af tandproblemer er desuden grundig instruering i korrekt børsteteknik, brug af tandtråd og ikke mindst gode råd i forhold til indtag med mad- og drikkevaner.

En bred vifte af behandlinger

Er skaden allerede sket, og har du brug for behandling, tilbyder vi naturligvis også mere specifik professionel tandbehandling.

Vi er en tandlæge ikke langt fra Låsby, hvor du kan få en lang række af behandlinger. Har du eksempelvis brug for at få erstattet en del af en tand eller hele tænder, kan vi tilbyde behandling med kroner, broer, proteser og implantater.

Vi tilbyder desuden kosmetisk tandbehandling i form af tandregulering med den populære og gennemsigtige bøjletype Invisalign, og er du en af de mange, for hvem visdomstænder volder problemer, tilbyder vi også at fjerne disse, så du undgår smerter og udviklingen af caries.

Undgå tandtab – få paradontosebehandling hos os

Paradontose er en alvorlig og desværre også udbredt tandsygdom. Sygdommen opstår på baggrund af længere tids ubehandlet tandkødsbetændelse, og når denne tilstand udvikler sig, er der risiko for, at tænderne løsnes i kæbeknoglen og ultimativt falder ud.

Vi ønsker at behandle tilstanden, før det når så vidt, og derfor tilbyder vi at være din tandlæge, hvor du kan få paradentosebehandling til afhjælpning af problemet.

Kontakt os derfor gerne uanset om du ønsker at få undersøgt dine tænder eller påbegynde behandling.