Digitalt udstyr

Tandlægerne Søndergade er én af de klinikker i Danmark, som både tilbyder røntgenfotos med en OTP-maskine og komplette digitale aftryk med en Trios-scanner. Her på klinikken er vi af den overbevisning at tandlægerne skal følge med resten af omverdenen i forhold til digitalisering. Dog kun den del der er til gavn for vores arbejde og patientens komfort!

 

OTP-maskinen er med til at give et panorama-røntgenbillede og dermed et komplet overblik over dit tandsæt i ET rtg-billede. Dette gør det nemmere for os at skabe et hurtigt overblik af hele tandsættet, således der kan iværksættes en grovskitseres behandlingsplan.

 

Trios-scanneren en fantastisk scanner, som gør dig fri for at få aftryksmateriale i munden som man havde før i tiden i forbindelse med krone, bro og andet protetik-krævende behandling. Det gør både behandlingen lettere, hurtigere og mere behagelig for dig som patient!

 

Her på klinikken er vi helt overbeviste om at Trios-scanneren er en "game-changer" indenfor vores felt og at næsten alle fremtidige aftryk bliver med scanning! Derfor vil vi, her på klinikken, gør vores til at være på forkanten med denne udvikling. Derfor er scanneren været hæftigt brugt siden den blev købt i 2015!