Tandlæge i Harlev

Hos Tandlægerne Søndergade i Galten, beliggende tæt på Harlev, er vi tre tandlæger, en tandplejer og to klinikassistenter, som arbejder tæt sammen om at sikre vores patienters tandsundhed.

Den bedste måde at holde dine tænder sunde på er ved regelmæssigt at gå til tandlæge og få undersøgt dine tænder, modtage forebyggende indsatser samt få behandlet tandproblemer. Vi tilbyder at være din tandlæge nær Harlev, hvor du kan få netop den tandbehandling, du har brug for.

Tandbehandling i trygge rammer

Der er stor forskel på, hvordan vores patienter har det med at gå til tandlæge. Nogle frygter at lægge sig i tandlægestolen flere uger op til besøget, mens andre er mere rolige omkring det. Der er ingen patienter, som er ens.

Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for, at alle de, som går til tandlæge hos os, får en positiv oplevelse. Derfor lægger vi vægt på at have en god atmosfære i klinikken, hvilket vi har erfaring med, der ofte er grobund for en succesfuld behandling.
Du kan således se frem til at blive mødt af en rolig stemning og en behagelig indretning, når du går til tandlæge ikke langt fra Harlev hos os.

Med fingeren på pulsen

På det teknologiske plan er tandlægebranchen i rivende udvikling. Metoderne optimeres, udstyret digitaliseres og teknologien forfines. Vi er en moderne tandlæge tæt på Harlev, som naturligvis hopper med på denne udviklingsbølge, og det har klare fordele for dig: Behandlingsmulighederne bliver bedre.

Vi er blandt andet stolte af at have en OTp-maskine samt en 3shape-scanner i klinikken. Førstnævnte tager røntgenfoto af hele dit tandsæt, mens 3Shape-scanneren skåner dig for at få aftryksmateriale i munden, idet denne scanner kan lave komplette, digitale aftryk.
Disse teknologiske nyskabelser giver os mulighed for at forbedre din behandling, således at din behandlingsproces er både skånsom og effektiv.

Vil du have en tandlæge tæt på Harlev?

Tiltaler vores tandbehandling i trygge rammer og med moderne teknologiske udstyr dig? Så er du velkommen til at blive nye patient hos os.

Som erfaren tandlæge nær Harlev tilbyder vi at indhente din journal digitalt. På denne måde slipper du for at bekymre dig om praktiske forhold – det klarer vi nemt og hurtigt! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at benytte dig af os som din tandlæge nær Harlev, eller hvis du har spørgsmål til vores klinik eller behandlinger.