Viden om

Hvor lang tid tager en rodbehandling?

Rodbehandling er en af de tandbehandlinger, vi ofte udfører i klinikken. Når vi fortæller vores patienter, at det er nødvendigt at foretage en rodbehandling, oplever vi tit, at beskeden rejser en del spørgsmål.
Læs mere


Hvordan behandles paradentose?

Det kan ende fatalt, hvis du ikke får behandlet din paradentose. Faktisk kan du risikere, at dine tænder bliver løse og falder ud. Når du går til dine regelmæssige tandundersøgelser, undersøger vi altid dine tandkødslommers dybde. 
Læs mere


Hvad er en tandprotese?

En tandprotese er en erstatning for manglende tænder. Hvis du har slået nogle af dine tænder ud eller har mistet dem med alderen, får du med en tandprotese tænder tilbage i munden.
Læs mere


Hvorfor rette tænder?

Når børn har skæve tænder, vælger man ofte at indlede et tandreguleringsforløb, fordi man vurderer, at tandstillingsfejlene kan føre til fysiske skader og belastninger. Her er der således også tale om funktionelle følgevirkninger af tandsættets form.
Læs mere


Tandregulering uden bøjle

Ordet ’tandregulering’ skaber hos mange mennesker umiddelbare associationer til den synlige og markante metalbøjle, som mange før i tiden gik rundt med på tænderne: Togskinner.
Læs mere


Tandregulering med usynlig bøjle

En gennemsigtig bøjle, der effektivt forbedrer dit tandsæts udseende. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det netop dette, der kendetegner Invisalign.
Læs mere