Tandlæge Herskind

Der er mange fordele ved at have en tandlæge i Galten, beliggende tæt på, hvor du bor. Først og fremmest er der stor tryghed i at vide, at hjælpen altid er inden for rækkevidde, hvis der pludseligt og uventet skulle opstå et behov for professionel hjælp. Derudover foretrækker de fleste, at de ikke skal transportere sig langt, når de skal møde op til regelmæssige tandeftersyn og aftalt behandling.

Tandlægerne Søndergade er en tandlægeklinik beliggende nær Herskind i Galten. Hvis du vil have del i fordelene ved at have en tandlæge nær dig, er der således god grund til at vælge os.

Vi hjælper dig glædeligt med at sikre dig sunde tænder hele livet!

Kvalitet og tryghed i behandlingen

Til trods for at langt de fleste allerede fra barnsben er blevet vant til at gå til tandlæge, finder mange det til stadighed grænseoverskridende at lægge sig i tandlægestolen og åbne munden. Det kræver nemlig tillid at gøre dette med en god fornemmelse i maven, og derfor er det netop denne tillid, vi ønsker at skabe til alle vores patienter.

Som erfaren tandlæge tæt på Herskind tror vi på, at denne tillid bedst opnås ved at skabe tryghed omkring behandlingen. Når tryghed yderligere kombineres med behandling af høj kvalitet, har vi erfaring med, at tillid opstår som en naturlig følge heraf. Kvalitet og tryghed er derfor omdrejningspunktet for al vores arbejde i klinikken.

Topmoderne udstyr

Kun det bedste er godt nok for vores patienter. Vi ønsker ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller sikkerheden i vores behandlinger, og derfor gør vi en dyd ud at benytte os af moderne udstyr i klinikken.

Vi er blandt andet en af de få tandklinikker i Danmark, som kan tilbyde fuldkæbe-røntgenfotografering med en OTP-maskine samt med digitalt aftrykstagning af tænder med en 3Shape-scanner. 3shape-scanneren gør at folk slipper for at tage aftryk på gammeldags facon med gips. Dette moderne udstyr hjælper os til at skræddersy behandlingsplaner, og samtidig gør udstyret behandlingerne så effektive og smertefrie som muligt for vores patienter

Høj faglighed med løbende uddannelse

En vigtig forudsætning for at kunne benytte og betjene det nyeste tandlægeudstyr på markedet er at have indgående kendskab til teknologien. Derfor lægger vi vægt på, at alle medarbejdere i klinikken løbende deltager i efteruddannelser og kurser.

Men udstyr er ikke det eneste, vi uddanner os i: Vi søger også hele tiden for at gøre os klogere på alle tandbehandlinger og kendskabet til tandsygdomme. På denne måde gør vi altså ikke alene en stor indsats for at få det optimale ud af vores udstyr, men også for at sikre, at vi som tandlæge nær Herskind, er med til at sikre patienterne kan komme og få den absolut bedste behandling.

Søger du en tandlæge tæt på Herskind?

Kontakt os på telefon 86 94 40 08, hvis du ønsker, at benytte os som din nye tandlæge nær Herskind.