Kosmetisk tandregulering

Få det smil, du altid har ønsket dig. Vi tilbyder alle former for tandretning

Her på klinikken er vi af den overbevisning, at ortodontisterne (bøjletandlægerne) stadigvæk skal betragtes som værende de bedste til at rette tænder. Derfor har vi, helt bevidst, her på klinikken undladt at begive os ud i store tandretninger hvor hele okklusionen (sammenbiddet) ændres.

Med kosmetisk tandregulering menes, at rette de forreste otte til seks tænder. Man ændrer derved ikke på patientens sammenbid i siderne, men derimod kun på de forreste tænder, primært af æstetiske årsager. Disse æstetiske årsager kan være alt fra, at rette skæve tænder, eller at få lukket diverse mellemrum mellem tænderne.

InvisalignGO:

InvisalignGO er det nyeste skud på stammen under kosmetisk tandregulering. Det er en gennemsigtig skinne der er formet som ens egne tænder og den er samtidig aftagelig, dvs. man kan tage den af og på. Mange hælder til InvisalignGO da den ikke er synlig og man kan fungere i det daglige uden man er hæmmet af den.  Skinnerne skiftes hver 2 uge og der er typisk 14 skinner i alt. Skinnerne skal beholdes på i 20-22 timer i døgnet.

InvisalignGOkosmetisk tandregulering