Tandlæge tæt på Skovby

Skovby og Galten udgør i dag ét sammenhængende byområde, og det betyder, at der er gode muligheder for dig, som leder efter en tandlæge i området omkring Skovby. Hos Tandlægerne Søndergade er vi med vores placering i centrum af Galten en tandlæge ikke langt fra Skovby. Her kan du få foretaget regelmæssige tandundersøgelser, behandlinger af store og små tandproblemer og derudover tilbyder vi en række kosmetiske tandbehandlinger. Vi har med andre ord samlet alt det, du behøver i en tandlæge tæt på Skovby, i én klinik, og hos os er alle velkomne!

Vi tager hånd om tandlægeskræk

Et stort antal danskere er nervøse eller deciderede angste for at gå til tandlæge. Dette betegnes som tandlægeskræk, og kan blandt andet skyldes frygt for tandlægens instrumenter og smerter. Følelsen er mange gange så altoverskyggende, at patienter udebliver fra aftalte tandlægebesøg – og dette har naturligvis konsekvenser for tandsundheden. Hos Tandlægerne Søndergade mener vi at have fundet den rette løsning på, hvordan vi afhjælper dette udbredte problem. Med omsorgsfuldhed, en lyttende tilgang samt erfaring med individuel tilrettelægning af behandlingsforløb giver vi vores patienter de absolut bedste betingelser for at blive glade for at gå til tandlæge. Hos os er ingen problemer hverken for små eller store til at tage hånd om, og derfor råder vi alle vores patienter til at fortælle os om deres eventuelle tandlægeskræk, således at vi bedst muligt kan tage hensyn.

God behandling giver brede smil

For dig som patient har det stor betydning, at alle de behandlinger, du måtte have brug for, udføres under samme tag. Dét gør de hos os, og vi er derfor en tandlæge nær Skovby med en lang række af behandlinger. Du behøver med andre ord kun at gå til én tandlæge – din tandlæge nær Skovby – for at få den tandbehandling, du har brug for. Fælles for alle vores behandlinger er det, at vi lægger vægt på gode materialer, professionelt udstyr og de bedste teknikker. Vi ønsker ene og alene at give vores patienter en god oplevelse, når de går til tandlæge tæt på Skovby, og derfor er brede smil ved udgangen af en behandling et succeskriterie for os. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du ønsker at blive ny patient i klinikken.