Tandlæge Gjern

Leder du efter en tandlæge i nærheden af Gjern? Og vægter du høj faglighed og omsorgsfuld behandling højt? Så er der god grund til at vælge Tandlægerne Søndergade.

Vi er en tandlægeklinik med beliggenhed tæt på Gjern i Galten, hvor du kan få foretaget såvel forebyggende behandling som behandling, hvis skaden allerede er sket. Vi tilbyder tandbehandling til personer i alle aldre, og derfor hjælper vi også glædeligt dig med at passe på dine tænder.

Et stærkt team med høj faglighed

Vi er en tandlæge nær Gjern, hvor du kan få netop den tandbehandling, du har brug for. På klinikken spænder medarbejderstaben nemlig både over erfarne tandlæger og dygtige tandplejere og klinikassistenter, og vi gør alle vores bedste for at hjælpe dig.

Fælles for alle os, som arbejder i klinikken, er det, at vi går op i at opretholde et højt fagligt niveau – til glæde og gavn for dig som patient. Men fagligheden er ikke det eneste, der betyder noget for os. Med mange års erfaring i tandlægebranchen ved vi, hvor stor betydning det har, at patienter føler sig tilpas i klinikken, og dette er en af hovedårsagerne til, at vi vægter tryghed og veltilpashed højt.

Undgå ubehagelige overraskelser – få et prisoverslag inden behandling

Mange gruer for tandlægebesøg på grund af tanken om at skulle have den helt store pengepung op af lommen.

Prisen på tandbehandlinger varierer naturligvis afhængigt af, hvor omfattende behandlingen er, samt hvor mange materialer, den kræver. Derfor er det ikke altid til at sige, hvad en tandbehandling præcis ender med at koste.

Vi tilbyder dog alle vores patienter at få et overslag over prisen, før vi går i gang med behandlingen. Dette kan være særligt nyttigt i forbindelse med større tandbehandlinger, men vi oplever dog også ofte, at vores patienter finder det rart at kende til prisen på mindre behandlinger såsom fyldninger og rodbehandling.

Med os som din tandlæge nær Gjern kan du således forvente stor gennemsigtighed i priserne, så du inden behandling påbegyndes ved, hvad behandlingen i udgangspunktet kommer til at koste. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser, og du kan i stedet fokusere på at slappe af, mens behandlingen står på.

Sunde tænder hele livet

Hvis du kunne tænke dig vores professionelle hjælp til at holde dine tænder sunde hele livet, er du velkommen til at vælge os som din tandlæge.

Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os – så finder vi en tid til dit første besøg i klinikken.