Tandregulering uden bøjle

Ordet ’tandregulering’ skaber hos mange mennesker umiddelbare associationer til den synlige og markante metalbøjle, som mange før i tiden gik rundt med på tænderne: Togskinner.

I løbet af de senere år er der sket meget på bøjleområdet, og faktisk er det i dag muligt at få rettet sine tænder uden en sådan fastsiddende bøjletype. Dette kaldes også tandregulering uden bøjle, og hvad en sådan form for tandregulering mere præcist indebærer, giver vi dig et indblik i nedenfor.

Tandregulering til mange tandproblemer

Tandregulering foretages på tandsæt, hvor man har opdaget enten kosmetiske problemer i tændernes udseende eller mere funktionelle problemer i tandsættet – såsom overbid eller dybt bid.

Hos Tandlægerne Søndergade tilbyder vi tandregulering uden bøjle i tilfælde af førstnævnte problemtype, nemlig kosmetiske. Du er således velkommen til at henvende dig hos os, hvis du ønsker at få et pænere tandsæt med et mere harmonisk udtryk.

 

Sådan rettes tænder uden bøjle

Tandregulering uden bøjle foretages med specialfremstillede skinner, der i modsætning til de traditionelle fastsiddende bøjletyper er aftagelige.

På klinikken tilbyder vi to af sådanne aftagelige bøjletyper: Inman Aligner og Invisalign Go. Mens Inman Aligner består af en kombination af metal og plast, er Invisalign Go en fuldstændig gennemsigtig skinne, der er vanskelig at se med det blotte øje.

Fælles for disse to former for tandregulering uden bøjle er, at de er både diskrete og aftagelige, og kombinationen af disse to ting gør, at dine tænder rettes uden, du som patient hæmmes af det. Du kan med andre ord gøre alle de ting, du plejer uden at føle, at du skal skjule dine tænder, mens tandreguleringen står på.

Flere og flere vælger at få foretaget tandregulering uden bøjle, og kunne du også tænke dig at få del i fordelene ved denne nye og moderne teknik, er du velkommen til at kontakte os.